Album Africa de Sud 2010 – Panini

Posted: 16 decembrie 2010 in Albume Campionate Mondiale

Album Africa de Sud 2010 – Panini

Editat de editura italiana Panini. Contine 640 stickere, primele 5 stickere sunt: trofeul, logo Africa de Sud 2010, mingea oficiala Jabulani si din 2 stickere ne iese 2010 Fifa World Cup South Africa. Ma avem 20 stickere cu stadioanele competitiei, cate 2 pentru fiecare stadion, stadionul fiind compus din 2 stickere. Un sticker pentru sloganul competitiei Ke Nako, afisul competitiei compus din 2 stickere, 1 sticker mascota Zakumi. Acum ca premiera avem 2 stickere speciale: un sticker identic cu cel de la albumu din 2006 dar de data asta cu sclipici si un sticker cu sclipici My Game is Fair Play Fifa.

Contine toate echipele participante la acest mondial, 32 la numar. Avem 19 stickere pentru 28 din cele 32 de echipe participante: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei, 17 stickere cu jucatori. Ca premiera toate echipele sunt normale nu mai avem parte de stickere duble. La sfarsit mai avem inca un sticker cu trofeul campionatului mondial de data asta tinut in 2 maini.

Cum ne-am obisnuit in continuare nu au licenta pentru echipa nationala a Angliei si avem parte tot de steag si tricouri albe.

Comentarii
  1. aumih16 spune:

    si pe asta il am dar nu am reusit sa completez albumul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s