Album Germania 2006 – Panini

Posted: 16 decembrie 2010 in Albume Campionate Mondiale

Album Germania 2006 – Panini

Editat de editura italiana Panini. Contine 596 stickere, primele 4 stickere sunt: trofeul, logo Germania 2006, mascotele competitiei Goleo VI si Pille. Avem 12 stickere cu stadioanele competitiei. O premiera de la Panini este introducerea unui sticker special nr. 0, este un sticker in forme de timbru pe care scrie Calciatori cu acesta ar fi 597 de stickere.

Contine toate echipele participante la acest mondial, 32 la numar, primul campionat mondial cu 32 de echipe. Avem 18 stickere pentru 28 din cele 32 de echipe participante: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei, 17 stickere cu jucatori doar olanda are cu 1 jucator mai putin, mai avem 3 echipe care au stickere duble aceastea au mai putine stickere 10 la numar: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei si 8 stickere cu cei 16 jucatori. Echipele “ghinioniste”sunt Angola, Ghana, Arabia Saudita.

Un design simplist dar frumos. Si la acest album avem parte de o „boacana” din partea celor de la Panini. In album jucatorul paraguaian Egdar Barreto nu e el, adica nu e poza lui, e poza unui alt jucator paraguaian. Si asa avem parte de 2 variante alea aceluiasi sticker: cel bun si cel cu eroarea. Cel adevarat e cel din dreapta iar falsul e cel din stanga.

Comentarii
  1. aumih16 spune:

    super a fost primul meu album asta pe celelalte nu le am avut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s