Album Italia 1990 – Panini

Posted: 16 decembrie 2010 in Albume Campionate Mondiale

Album Italia 1990 – Panini

Editat de editura italiana Panini in anul 1990. Contine 448 stickere, primele 4 stickere sunt: trofeul, logo Italia 90, mascota competitiei Ciao, afisul competitiei. Avem 33 stickere cu stadioanele si orasele care au organizat acest mondial si cu mascota in diferite ipostaze.

Contine toate echipele participante la acest mondial, 24 la numar. Avem 19 stickere pentru 19 din cele 24 de echipe participante: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei, 17 stickere cu jucatori, mai avem 5 echipe care au stickere duble aceastea au mai putine stickere 10 la numar: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei si 8 stickere cu cei 16 jucatori. Echipele “ghinioniste”sunt Camerun, Costa Rica, Emiratele arabe unite, Coreea de Sud, Egipt.

La acest album foile sunt lucioase fata de precedentele albume panini cu campionatul mondial. Avem 2 culori care predomina in acest album roz si un albastru deschis care alterneaza.

In acest album avem si echipa nationala a Romaniei cu urmatoarea formula: Silviu Lunga, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Stefan Iovan, Mircea Rednic, Ion Andone, Adrian Bumbescu, Iosif Rotariu, Michael Klein, Gheorghe Popescu, Ioan Ovidiu Sabau, Dorin Mateut, Danut Lupu, Gheorghe Hagi, Marius Lacatus, Rodion Camataru si Gavril Balint.

Comentarii
  1. Alex86 spune:

    dupa parerea mea asta a fost un exemplu de album pt un campionat mondial , cu multe speciale , cu poze oras+ stadion (ma rog macheta mai mult) si mascota din mai multe pozitii
    pacat ca doar la 90 au urmat tiparul asta
    p.s. la editia asta sunt foarte comune stickerele de la Argentina , Brazilia si Scotia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s