Album Korea si Japonia 2002 – Panini

Posted: 16 decembrie 2010 in Albume Campionate Mondiale

Album Korea si Japonia 2002 – Panini

Editat de editura italiana Panini. Contine 576 stickere, primele 4 stickere sunt: trofeul, logo Korea si Japonia 2002, mascotele competitiei si afisul competitiei. Avem 20 stickere cu stadioanele competitiei. Da au fost foarte multe stadioane la aceasta editie a mondialului 10 in Japonia si 10 in Coreea de Sud.

Contine toate echipele participante la acest mondial, 32 la numar. Avem 18 stickere pentru 29 din cele 32 de echipe participante: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei, 16 stickere cu jucatori, mai avem 3 echipe care au stickere duble aceastea au mai putine stickere 10 la numar: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei si 8 stickere cu cei 16 jucatori. Echipele “ghinioniste”sunt Ecuador, Rusia si Tunisia.

Premiere la acest modial: primul disputat in Asia, primul disputat in 2 tari, primul disputat in Japonia si Coreea de Sud, primul mondial in care avem 3 mascote si nu una ca deobicei: Ato, Kaz si Nik (The Spheriks).

In continuare avem si la acest album o serie de neplaceri din partea celor de la Panini:           1. O parte din jucatorii irlandezi s-au regasit mai greu in cutiile cu stickere, ceea ce a facut sa creasca valoarea acestora pe piata colectionarilor.                                                                  2. In continuare echipa Angliei nu are licenta si in loc de emblema federatiei avem parte de un steag al Angliei ca bonus aceasi poveste si la Irlanda si Spania. Jucatorii englezi si irlandezi au niste tricouri albe fara nici un fel de inscris iar cei spanioli sunt in tricourile de la cluburi. In plus la aceste echipe din cauza aceasta poza echipei nu e normala si e formata din capetele jucatorilor.

Comentarii
  1. Alex86 spune:

    per total un album foarte reusit ca si 98-ul
    totusi irlandezii au facut completarea mai „interesanta”

  2. aumih16 spune:

    pe asta nu l-am avut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s