Album SUA 1994 – Panini

Posted: 16 decembrie 2010 in Albume Campionate Mondiale

Album SUA 1994 – Panini

Editat de editura italiana Panini. Contine 444 stickere, primele 6 stickere sunt poze din orasele care au gazduit evenimentul. Avem 9 stickere cu stadioanele de la acest mondial.

Contine toate echipele participante la acest mondial, 24 la numar ultima editie a mondialul in formula asta de 24 de echipe. Avem 19 stickere pentru 21 din cele 24 de echipe participante: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei, 17 stickere cu jucatori, mai avem 3 echipe care au stickere duble aceastea au mai putine stickere 10 la numar: 1 sticker pentru emblema, 1 sticker cu poza echipei si 8 stickere cu cei 16 jucatori. Echipele “ghinioniste”sunt Bolivia, Nigeria, Arabia Saudita.

In acest album avem si echipa nationala a Romaniei cu urmatoarea formula: Florian Prunea, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Gheorghe Popescu, Daniel Prodan, Gheorghe Mihali, Ioan Lupescu, Tibor Selymes, Ioan Ovidiu Sabau, Dorinel Munteanu, Dorin Mateut, Gheorghe Hagi, Nica Panduru, Ilie Dumitrescu, Florin Raducioiu, Marius Lacatus si Bogdan Stelea.

Comentarii
 1. Alex86 spune:

  albumul e frumos doar ca puteau sa faca stickere cu trofeul si mascota precum celelalte editii
  o alta ciudatenie ar fi ca nu toate orasele sunt reprezentate de stickere ci doar cateva restul sunt doar imprimate pe prima pagin
  n-am inteles niciodata de ce au scos atatea editii locale… o mare zapaceala cu stickerele , unele se potrivesc altele nu

 2. kefalus spune:

  Da.
  Si pe mine m-a mirat ca nu exista nici mascota pe nicaieri, macar ca poza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s