Album Anglia 1996 – Panini

Posted: 17 decembrie 2010 in Albume Campionate Europene

Editat de editura Panini. Pentru mine unu din cele mai frumoase albume, poate si pentru ca a fost primul album completat de mine. La aceasta editie dispar logoul, mascota si altele, mascota nici macar nu apare pe undeva.

Acest album are 354 de stickere. Revin stickerele de la albumul de aur cu fostele castigatoare, avem 18 stickere cu castigatoarele 60-92 cate 2 pentru fiecare 1 cu poza echipei si 1 cu jucatorul cel mai reprezentativ. Avem 16 stickere cu stadioanele si orasele organizatoare.

Aceasta este prima editie a campionatului european cu 16 echipe. Avem cate 20 de stickere pentru fiecare din cele 16 echipe participante reprezentand: 1 emblema, 1 poza echipei si 18 stickere cu jucatorii echipei.

La aceasta editie a participat si Romania in album se regasesc: Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Anton Dobos, Gheorghe Mihali, Tibor Selymes, Gheorghe Popescu, Ioan Lupescu, Dorinel Munteanu, Gheorghe Hagi, Nica Panduru, Ilie Dumitrescu, Ioan Ovidiu Sabau, Marius Lacatus, Florin Raducioiu, Ion Vladoiu, Florian Prunea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s