Album Austria si Elvetia 2008 – Panini

Posted: 17 decembrie 2010 in Albume Campionate Europene

Album Austria si Elvetia 2008 – Panini

Editat de editura Panini. Un album foarte foarte frumos se pare ca aici cei de la Panini s-au revansat pentru ultimele 2 editii ale campionatului european.

Albumul contine foarte multe stickere 535 la numar. Avem asa 5 stickere la inceput: 1 pentru trofeul, 1 logo, 1 mascotele Trix si Frix, 1 UEFA Fair Play si 1 sticker special ca la ultimele campionate mondiale cu timbrul Calciatori. In continuare 8 stickere cu logourile oraselor organizatoare si 32 de stickere pentru orasele si stadioanele organizatoare, formare din cate 2 stickere.

Pentru echipe avem cate 26 de stickere pentru cele 16 participanete: 1 mascotele, 1 emblema, 4 stickere ce compun echipa si 20 de stickere pentru jucatori. O exceptie face Olanda care in loc de 20 sunt 18 jucatori dar au 2 stickere ce compun o imagine cu suporterii olandezi.

La sfarsit avem 62 de stickere cu jucatori in actiune si 12 stickere la pagina de istorie cu echipele castigatoare 1960-2004.

Din pacate si aici cei de la Panini au facut o „boacana” si avem parte in loc de poza lui Golanski de poza unui coleg de la nationala. Golanski cel adevarat e cel din stanga iar cel fals e cel din dreapta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s