Album Germania 1988 – Panini

Posted: 17 decembrie 2010 in Albume Campionate Europene

Album Germania 1988 – Panini

Editat de editura italiana Panini, varianta mea este varianta iugoslava, o varianta mai saraca editata in Iugoslavia de Decje Novine. Avem ceva diferente minore intre varianta iugoslava si cea italiana, in primu rand numele echipelor nu sunt in limba lor cum ne-am obisnuit la Panini, sunt in limba sarba. A doua mare problema e ca albumul si stickerele sunt de o calitate ceva mai proasta ce sa faci tara socialista. Emblemele si mascotele nu sunt asa stralucitoare ca la varianta internationala.

Acest album contine 267 de stickere. Avem asa 4 stickere la inceput: 2 cu mascota Berni, 1 cu logo Euro 88 si 1 sticker cu afisul campionatului european. Mai avem 14 stickere cu fostele castigatoare ale campionatului european din 1960 pana in 1984 inclusiv cate 2 pentru fiecare editie cu poza echipei castigatoare si cu cel mai reprezentativ jucator. Urmeaza 2 stickere care compun harta Germaniei de Vest si 16 stickere pentru stadioanele si orasele care gazduiesc competitia, inca 8 stickere cu mascota Berni in diferite ipostaze.

Avem pentru fiecare din cele 8 echipe participante cate 27 de stickere reprezentand: 4 stickere care compun poza echipei, 1 cu emblema ferederatiei, 1 cu mascota oficiala in echipamentul echipei, 1 cu antrenorul echipei si 20 de stickere cu jucatorii echipei.

La sfarsit avem 7 stickere cu arbitrii principali care au arbitrat la aceasta competitie.

Comentarii
  1. Victor spune:

    Salut
    Pe cel din Franta 1984 nu il ai?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s