Album Suedia 1992 – Panini

Posted: 17 decembrie 2010 in Albume Campionate Europene

Album Suedia 1992 – Panini

Editat de editura italiana Panini, varianta mea este varianta iugoslava editata in Iugoslavia de Decje Novine. In afara numelor care sunt in continuare in sarba, dupa parearea mea stickerele sunt identice cu cele din varianta internationala.

Acest album contine 261 de stickere. Avem asa 3 stickere la inceput: 2 cu mascota Berni aceasi mascota ca la editia precedenta dar cu alta frizura tare neinsipirati suedezii astia si 1 cu logo Euro 92. Urmeaza 2 stickere care compun harta Suediei si 8 stickere pentru stadioanele si orasele care gazduiesc competitia.

Aici Iugoslavia a avut probleme cu razboiul civil si a fost exclusa din competie, in loc sa avem 8 echipe care participau pe langa alea 8 mai avem si 2 echipe de rezerva Danemarca si Italia. Dupa cum probabil stiti danezii au venit de pe plaja si au castigat campionatul european.

Avem asa pentru cele 8 echipe initial calificate cate 25 de stickere: 2 care formeaza echipa, 1 pentru emblema, 1 pentru mascota in echipamentu echipei, 1 pentru antrenor si 20 pentru jucatori. Pentru cele 2 echipe de rezerva Danemarca si Italia avem cate 20 de stickere: 2 care formeaza echipa, 1 pentru emblema, 1 pentru antrenor si 16 pentru jucatori.

La sfarsti avem 8 stickere cu mascota in diverse ipostaze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s