Album UEFA Champions League 2006-2007 – Panini

Posted: 17 decembrie 2010 in Albume UEFA Champions League

Album UEFA Champions League 2006-2007 – Panini

Acest album este primul album in format mic din seria UEFA Champions League editata de cei de la Panini. Din pacate nici aici nu avem toate echipele participante, avem doar 20 de echipe: Barcelona, Valencia, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Roma, Bayern Munchen, Werder Bremen, PSV, Benfica, Porto, Sporting, Lyon, Bordeaux, Lille, Olympiakos, Galatasaray si 2 echipe puse la sesctiunea legende Ajax si Juventus.

Albumul contine 384 de stickere. Avem la inceput 4 stickere: trofeul, logo UEFA Champions League, 1 sticker cu castigatoarea editiei precedente Barcelona si 1 sticker cu afisul unde se va disputa finala. Fiecare echipa este compusa din 17 stickere: 1 pentru emblema si 16 pentru jucatori. La sfarsit mai avem 8 stickere cu castigatoarele ultimelor 8 editii ale competitiei. La Bayern si Werder in loc de embleme regasim niste steaguri si tricourile jucatorilor nu au nici un fel de inscris.

Din pacate Steaua lipseste din acest album. Romani care se regasesc in album: Cristian Chivu (Roma) si George Ogararu (Ajax).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s