Album Podosfairo 2000 – Panini

Posted: 18 decembrie 2010 in Albume Grecia
Etichete:, , , , ,

Album Podosfairo 2000 – Panini

Un album la care tin mult de tot mai ales ca deocamdata e singurul meu album cu campionatul Greciei. Podosfairo inseamna fotbal in greaca. Are 450 de stickere si contine echipele campionatului grecesc din prima si a doua divizie din sezonul 1999-2000.

Avem asa pentru fiecare echipa din prima divizie „Alfa Ethniki” se numea pe atunci adica prima divizie nationala cate 18 stickere: 17 jucatori si 1 sticker care are o parte din emblema. Exista si emblema si poza echipei in album dar nu sunt stickere. Pentru „Vita Ethniki” avem emblemele si pozele cu echipele dar nu sunt stickere iar pentru fiecare echipa 12 stickere in format mici reprezentand 12 jucatori.

Avem jucatori ca: Traianos Dellas, Michalis Kapsis, Akis Zikos, Demis Nikolaidis (AEK), Ieroklis Stoltidis, Michalis Konstantinou (Iraklis), Fotis Strakosia (Ionikos), Stelios Giannakopoulos, Zlatko Zaohivici, Pedraj Djordjevici, Giovanni, Alexis Alexandris (Olympiakos), Nikos Nioplias (OFI), Antonis Nikopolidis, Angelos Basinas, Giannis Goumas, Nikos Lymberopoulos, Erik Mikland, Giorgos Karagounis, Kristoff Bazeha (Panathinaikos), Pantelis Kafes, Zizis Vryzas, Giorgos Georgiadis (PAOK) si Theofanis Gekas (Larisa) in diviza secunda si multi altii.

Comentarii
  1. DONADYTZONE spune:

    pune si subtitrare :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s