Album Football 86 – Panini

Posted: 20 decembrie 2010 in Albume Anglia, Albume Scotia

Album Football 86 – Panini

Achizitie Decembrie 2010. Album editat de Panini cu sezonul 1985-1986 din Anglia si Scotia. Contine 574 de stickere. Pe prima pagina avem 5 stickere: antrenorul anului Howard Kendall (Everton) care a castigat cu cei de la Everton 4 trofee sezonul trecut (FA Cup 1984, Charity Shield 1984, Campionatul 1984-1985 si Cupa cupelor 1985), jucatorul anului in Anglia, Peter Reid (Everton), jucatorul anului in Scotia, Jum Duffy (Morton), jucatorul tanar al anului in Anglia, Mark Hughes (Manchester United) si jucatorul tanar al anului in Scotia, Craig Levein (Hearts).

Pentru fiecare echipa din prima liga englezeasca avem cate 16 stickere: 1 echipa, 1 emblema, 1 antrenorul si 13 jucatori. La mijlocul albumului avem niste stickere puzzle cu echipele englezesti castigatoare alea trofeelor europene cat si cele 3 trofee. Probabil ca sa le mai treaca amarul dupa interdictia de 5 ani in cupele europene dupa dezastrul de pe Heysel in finala dintre Liverpool si Juventus pentru echipele englezesti. Mai avem 2 pagini cu stickere cu poze de la finalele Cupei Angliei 1975-1985 cat si cu trofeul, stadionul Wembley si medalia acordata castigatorilor. Pentru Second Division avem cate 2 stickere pentru fiecare echipa: 1 echipa si 1 emblema format mic.

In continuare avem o sectiune „Also Know As..” cu niste stickere cu caricaturile si poreclele echipelor englezesti si scotiene. Pentru echipele scotiene avem cate 16 stickere: 1 emblema, 1 echipa si 14 stickere in format mic cu antrenorul si 13 jucatori. La sfarsit avem 3 pagini denumite coltul colectionarilor cu stickere cu programele meciurilor. Englezii fac colectie de asa ceva.

Un album foarte complet cu multe stickere extra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s