Album Football 87 – Panini

Posted: 21 decembrie 2010 in Albume Anglia, Albume Scotia

Album Football 87 – Panini

Achizitie Decembrie 2010. Album editat de Panini cu sezonul 1986-1987 din Anglia si Scotia. Contine 536 de stickere. Pe prima pagina avem 5 stickere: antrenorul anului Kenny Dalglish (Liverpool) antrenor-jucator care a castigat cupa si campionatul sezonul precedent, jucatorul anului in Anglia, Gary Lineker (Everton), jucatorul anului in Scotia, Richard Gough (Dundee), jucatorul tanar al anului in Anglia, Tony Cottee (West Ham United) si jucatorul tanar al anului in Scotia, Craig Levein (Hearts).

Pentru fiecare echipa din prima liga englezeasca avem cate 16 stickere: 1 echipa, 1 emblema, 1 antrenorul si 13 jucatori. Avem 2 pagini dedicate celor de la Liverpool cu stickere puzzle, au reusit eventul sezonul precedent. Doua pagini cu caricaturi cu stickere puzzle. Doua pagini dedicate Campionatului Mondial Mexic 1986 cu stickere puzzle si mascota competitiei Pique. Mai avem o sectiune de 2 pagini cu „Then and now”, se refera la echipamentele echipelor de atunci si de acum din campionatul englezesc, avem o pagina la sfarsit si pentru echipele scotiene. Pentru Second Division avem cate 2 stickere pentru fiecare echipa: 1 echipa si 1 emblema format mic. In continuare niste stickere cu jucatori si antrenori britanici care activeaza afara: Gary Lineker, Steve Archibald, Mark Hughes (Barcelona) si multi altii.

Pentru campionatul scotian avem cate 16 stickere pentru fiecare echipa: 1 emblema, 1 echipa si 14 stickere in format mic pentru antrenor si 13 jucatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s