Album Campeonato Brasileiro 1999 – Panini

Posted: 17 ianuarie 2011 in Albume Brazilia

Album Campeonato Brasileiro 1999 – Panini

Achizitie ianuarie 2011. Primul meu album cu campionatu brazilian. Cei de la Panini au inceput sa intre pe piata braziliana in 1990 cand au avut o colaborare cu cei de la Abril cand au scos cateva albume impreuna cu campionatu brazilian sub logo Abril-Panini: 1990, 1991, 1992, 1993, 1994 si 1995 din editia de campionat 1996 Panini a inceput sa editeze singura albumele braziliene.

Acest albume este cu campionatu brazilian editia de campionat 1999, la brazilieni campionatu national se joaca in cursul anului iar cele statale la inceputul anului. Contine toate cele 24 de echipe din prima liga nationala braziliana si are peste 450 de stickere. Avem asa la fiecare echipa cate 19 stickere: 1 emblema, 1 mascota, 2 care formeaza poza echipei, 1 cu echipamentul si 14 jucatori in actiune. Avem la fiecare echipa informatii, palmares si statistica cu parcusul in campionat in ultimii 10 ani.

In album gasim jucatori ca: Claudio Casapa, Juliano Belletti (Atletico), Rogerio Ceni, Marcelinho, Rai, Franca (Sao Paulo), Ze Maria, Junior Baiano, Cesar Sampaio, Alex (Palmeiras), Lucio (International), Rincon, Marcos Senna (Corinthians), Ronaldinho (Gremio), Juninho (Vasco da Gama) si multi altii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s