Album Football 81 – Panini

Posted: 4 februarie 2011 in Albume Anglia, Albume Scotia

Album Football 81 – Panini

Achizitie Februarie 2011. Album editat de Panini cu sezonul 1980-1981 din Anglia si Scotia. Contine 558 de stickere. Pe prima pagina avem 2 stickere: Terry McDermott (Liverpool) jucatorul anului in campionatul englez sezonul trecut si Davie Provan (Celtic) jucatorul anului in campionatul scotian sezonul trecut.

Pentru fiecare echipa din prima liga englezeasca avem cate 16 stickere: 2 echipa, 1 emblema, 1 antrenorul si 12 jucatori. Avem o pagina dedicata finalei cupei angliei din sezonul precedent dintre West Ham si Arsenal, West Ham a castigat cupa printre castigatori numarandu-se si tatal lui Frank Lampard pe care il cheama Frank Lampard Senior. Pentru Second Division avem cate 3 stickere pentru fiecare echipa: 2 echipa si 1 emblema. Avem si toate echipele din Third Division, pentru fiecare echipa cate un sticker cu poza echipei.

Pentru campionatul scotian avem cate 15 stickere pentru fiecare echipa: 1 emblema, 2 echipa si 12 stickere in format mic pentru antrenor si 11 jucatori. Deasemenea cate un sticker cu poza echipei pentru echipele din divizia secunda scotiana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s