Album Premier League 95 – Merlin

Posted: 7 aprilie 2011 in Albume Anglia

Album Premier League 95 – Merlin

Achizitie aprilie 2011. Primul meu album Merlin. Am tradat Panini 🙂 . Cei de la Merlin sunt principalii contracandidati ai celor de la Panini pe piata de albume de fotbal sau mai bine zis au fost pana cand au fost inlocuiti de compania mama Topps. Cei de la Topps au achizitionat Merlin in 1995. In Anglia dupa era Panini 1978-1993, a venit randul celor de la Merlin care au produs albume cu Premier League in perioada 1994-2008, din 2009 au intrat pe piata direct cei de la Topps care detin si azi drepturile pentru Premier League.

Acesta e un album pentru Premier League, prima liga engleza din sezonul 1994-1995. Albumul contine 529 de stickere. Este un album interesant cu multa statistica. Este al doilea album editat de cei de la Merlin dupa cel din sezonul precedent 1993-1994. Avem 24 de stickere pentru fiecare echipa: 1 emblema, 1 echipa, 1 sticker 3D cu un jucator, 18 jucatori, 2 stickere cu o poza din timpul unui meci si 1 sticker cu echipamentul de acasa. Pe langa stickere mai avem tot felul de imagini si o imagine frumoasa cu fiecare stadion vazut de sus, unele stadioane nu mai exista astazi.

Jucatori romani care se afla in album: Dan Petrescu (Sheffield Wednesday), Gheorghe Popescu si Ilie Dumitrescu (Tottenham Hotspur). Nu stiu daca stiti dar va reamintesc ca in afara de Dan Petrescu restul romanilor nu prea au facut purici in Premier League, au fost mai mult in vizita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s