Album Fussball 81 – Panini

Posted: 14 noiembrie 2011 in Albume Germania

Album Fussball 81 – Panini

Achizitie Noiembrie 2011. Un album interesant cu campionatul germaniei editia 1980-1981. Contine 494 stickere. Avem asa pentru toate echipele din 1. Bundesliga avem cate 20 stickere: 1 emblema, 15 jucatori si 4 stickere care formeaza echipa. Un fapt interesant este ca stickerele jucatorilor sunt dispuse orizontal cum le avem si in sezonul 2011-2012 de UEFA Champions League. Pentru echipele din 2. Bundesliga avem cate un sticker, emblema. La inceputul albumului avem 3 stickere: logoul federeatiei vest germane, trofeul campionilor germani (Meistertrophae – Salatschussel) si trofeul cupei Germaniei (DFB-Pokal) mai avem 9 stickere care formeaza harta Germaniei de vest si pozitionarea geografica a echipelor care participa in 1.Bundesliga in acest sezon.

La mijlocul albumului regasim antrenorii din 1.Bundesliga, ceva arbitrii din Bundesliga, jucatori germani care joaca afara si cateva tinere sperante germane (dupa nume nu imi suna niciunu cunoscut deci cred ca nu prea au confirmat :D). Tot la mijloc regasim niste puzzle interesante cu poze cu galeriile germane si un puzzle caricatura. La sfarsitul albumului regasim echipele din cupele europene care au ajuns in sferturile celor 3 competii in acel sezon.

Jucatori romani regasim unul singur: Viorel Nastase (TSV 1860 Munchen), atacant care a jucat la Steaua Bucuresti si a fost golgheterul echipei 3 sezoane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s