Album Fussball 84 – Panini

Posted: 14 noiembrie 2011 in Albume Germania

Album Fussball 84 – Panini

Achizitie Noiembrie 2011. Un album interesant cu campionatul germaniei editia 1983-1984. Contine 450 stickere. Avem asa pentru toate echipele din 1. Bundesliga avem cate 19 stickere: 1 emblema, 16 jucatori si 2 stickere care formeaza echipa. Pentru 2.Bundesliga avem 3 stickere: 2 ce compun echipa si 1 emblema. La inceputul albumului avem 1 sticker: logoul federeatiei vest germane.

La mijlocul albumului avem instantanee din meciuri si trucuri fotbalistice cu Karl-Heinz Rummenigge, capitanul Germaniei si a lui Bayern Muchen. La sfarsit avem caricaturi cu vedetele fotbalului vest german.

Jucatori romani regasim unul singur: Marcel Raducanu (Borussia Dortmund) fostul mijlocas ofensiv al Stelei Bucuresti si al nationalei Romaniei, fost golgheter al campionatului romanesc in 1980.

Comentarii
  1. gery76 spune:

    Acesta este superb,eu l-am primit cadou ca si pe cele din ’85 si ’86 de la sora tatalui meu ,stiind ca iubeam fotbalul la nebunie si mai ales cel german,in ’87 a plecat cu chemare in Ausburg o luna la fratele sotului sau fugit in Germania prin ’79,iar eu cu lacrimi in ochi am rugat-o sa-mi aduca si mie orice fel de matreriale sportive ,cu Bayern daca se poate,ai mei toti i-au dat lista cu blugi,tricouri,margarina la cutie,o raritate in Romania la jumatatea anilor ’80,numai eu paream cel mai modest cu rugamintea mea.
    La acesta din ’84 m-a impresionat pagina din mijloc imn care apare Rummenigge invatandu-l scheme pe mezinul Michael,dar si o sewrie de goluri marcate de Karl-Heinz atat la club catr si la nationala,la cea din ’85 parca este la finalul albumului o confruntatre intre caricaturi ale marilor jucatori,multe din acestea le am si in stickere nelipite,pastrate cu sfintenie alaturi de alte 200-2500 de stickere cu fotbalisti!
    -Oricum in acea perioada eram cel mai dotat baiat din Tg-Jiu cu asemenea bijuterii,mai ales ca era bataie pe excursiile duminica la Severin -80 de km de noi,la targul in care sarbii vindeau la jumatate de pret abtibildurile care la Tg-Jiu erau 10 lei plicul la cei mai ”colorati”!

  2. gery76 spune:

    Ce am in plus la fiecare din albume sunt posterele cu Dortmund si Bayern Munchen-ambele marca Kicker,pe o hartie extrem de lucioasa cu loturile largite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s