Album Premier League 2002 – Merlin

Posted: 23 decembrie 2011 in Albume Anglia
Etichete:,

Album Premier League 2002 – Merlin

Album editat de cei de la Merlin pentru editia de campionat 2001-2002. Album editie cu autograf, contine 458 de stickere cu toate echipele din Premier League. Pe prima pagina avem logo-ul The FA Premier League si trofeul competitiei. Pentru fiecare echipa avem 20 de stickere: 1 emblema, 1 echipa si 18 de jucatori.

La mijlocul albumului avem o sectiune numita  „Skill Zone” unde ne sunt prezentati jucatori celebri ca David Beckham, Jimmy Floyd Hasselbaink, Rio Ferdinand, Michael Owen. Tot la mijlocul albumului avem o sectiune cu echipamentele oficiale alea echipelor, programul meciurilor si cate un jucator de la fiecare echipa cu spatiu lasat pentru posibilitatea de a lua un autograf in original jucatorului respectiv. Mai regasim un mini-album cu 80 de stickere care se ragaseau in pungile de snacksuri de la Walkers din pacate aceasta sectiune nu este completa.

In album il regasim pe Dan Petrescu la Southampton in ultimul lui sezon din Premier League, in acest sezon din pacate a prins doar 2 meciuri in campionat la prima echipa. Dupa ce a plecat de la Chelsea a mai jucat la Bradford City si Southampton.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s