Album Euro 2012 Polonia si Ucraina – Panini

Posted: 25 aprilie 2012 in Albume Campionate Europene
Etichete:

Album Euro 2012 Polonia si Ucraina – Panini

Dupa indelungi asteptari a aparut si in Romania album celor de la Panini dedicat campionatelor europene. Romania a fost printre ultimele tari in care a aparut albumu la editia aceasta dar a meritat asteptarea. Albumul are 64 de pagini si contine 540 de stickere.

Coperta are un model interesant iesit putin in relief, ceva de noutate totusi la Panini. Cele 540 de stickere din album sunt dispuse astfel: Pe coperta interioara avem un sticker special, PSS=Panini special sticker, este argintiu si contine o fotografie a vechii fabrici Panini din Modena Italia. Pe prima pagina avem 5 stickere: 2 ce compun logoul competitiei, 1 cu mascotele, 1 cu sigla RESPECT campanie a celor de la UEFA si un sticker  argintiu pe care este scris sloganul competitiei „Creating History Together” adica cream istorie impreuna.

In continuare avem 4 pagini dedicate stadioanelor si oraselor care vor gazdui competitia din Polonia si Ucraina. 24 de stickere: unu pentru fiecare din cele opt orase oras si cate 2 stickere ce compun fiecare stadion. Avem si o sectiune de 2 pagini dedicata sloganului si mascotelor competiei 16 stickere pe care apar mascotele iar sloganul competitiei este scris in fiecare limba din tarile participante. Urmeaza o sectiune unde avem calendarul competiei cu meciurile si datele la care se vor disputa partidele si 3 stickere: 1 reprezentand mingea competitiei (Adidas tango 12) si 2 stickere ce compun trofeul.

Fiecare echipa din cele 16 participante are cate 29 de stickere distribuite astfel: 1 mascotele, 1 emblema federatiei, 4 ce compun poza echipei, 20 de jucatori si 3 jucatori in actiune. In stanga avem un lot largit cu mai multi jucatori pentru fiecare nationala din care o sa aiba fiecare in lot cate 23 de jucatori. La sfarsitul albumului avem o parte de istorie a campionatelor europene, cate 2 stickere pentru fiecare editie cu echipa castigatoare si 3 pentru Spania la Euro 2008. In ultimele pagini regasim rezultatele din calificari si un checklist care ne ajuta sa tinem evidenta stickerelor. De mentionat ca stickele care contin orase, stadioane, cele de la istorie, jucatorii in actiune au o margine mov iar restu in afara de mascote si embleme au marginea alba. Movul predomina albumul, consider ca e unu dintre cele mai bine realizate albume de pana acuma si sper ca cei de la Panini sa o tina tot asa.

Ca fapt interesant anul acesta ca si la alte editii exista variante diferite ale albumului. Variante elvetiana contine 560 de stickere, stickerele au marginea galbena in loc de alba si maro in loc de mov, cele 20 de stickere in plus se lipesc intr-un poster. Variante din fosta Iugoslaviei are 6 stickere in plus de la A la F care se lipesc la sfarsitul albumului si reprezinta jucatori in actiune. Varianta germana a albumului va avem tot 20 de stickere in plus ca si varianta elvetiana iar acestea se vor lipi tot int-un poster si reprezinta jucatori in nationala germaniei. Un fapt interesant tot in Germania o sa apara o varianta a albumului de lux, o varianta care are coperta cartonata!

Comentarii
  1. DaNNy spune:

    cum de ai reusit sa il termini asa repede? daca vrei sa vb de stickere sau schmburi mess:danny_ucl

  2. kefalus spune:

    Am facut multe schimburi.

  3. aumih16 spune:

    cand o sa apara si virtual adica online pe net stiu ca in alti ani pe siteul coca cola se facea mereu online adica sa completezi albumul de pe net nu sa-l cumperi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s