Album Greek Super League 2012 – Panini

Posted: 14 octombrie 2012 in Albume Grecia
Etichete:, , , , ,

Album Greek Super League 2012 – Panini

Album pentru editia de campionat 2011-2012. Contine 420 de stickere si toate cele 16 echipe din prima liga greceasca. Pe prima pagina avem 2 stickere cu trofeul si logoul campionatului. Pe urmatoarele 2 pagini avem stickere cu faze din meciurile nationalei grecesti din calificarile pentru Euro 2012 si cu cativa dintre jucatorii nationalei. Urmatoarele pagini sunt dedicate recordurilor din sezonul 2010-2011, cum ar fi golgheterul Djibril Cisse (Panathinaikos) la cel mai bun trasfer il regasim pe Victoras Iacob (Iraklis).  Fiecare echipa contine 22 de stickere: 1 echipa, 1 emblema si 20 de jucatori. La sfarsitul albumului regasim jucatorii importanti din campionat in actiune.

Ca fapt interesant datorita scandalului de meciuri trucate din sezonul 2010-2011 au fost retrogradate 2 echipe in liga a 4-a: Olympiakos Volos si Kavala iar Iraklis a fost de asemenea retrogradata in liga a 4-a pentru fals intr-un transfer al unui jucator. Din cauza asta vreo 10 etape din campionat s-au jucat fara sa se cunoasta cele 2 echipe care au inlocuit pe Olympiakos si pe Kavala. Dabia dupa 10 etape au intrat in campionat Doxa Drama si Levadiakos care au trebuit sa joace meciurile restante in timpul ramas.

Jucatori romani in album: Victoras Iacob (Aris), Florin Lovin (Kerkyra), Costin Lazar (PAOK), Bogdan Mara si Emil Dica (Skoda Xanthi) de asemenea regasim in album 2 jucatori care au activat in Romania: Carlos Toha (Aris) si Juliano Spadacio (PAOK).

Comentarii
  1. andrea spune:

    Hi, I’m an italian Panini collector, I’m looking for Panini Greek Superleague 2012 complete album.
    Could you help me?
    Regards
    Andrea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s