Album Fussball Bundesliga 2010-2011 – Topps

Posted: 21 noiembrie 2012 in Albume Germania
Etichete:,

Album Fussball Bundesliga 2010-2011 – Topps

Incepand cu sezonul 2009-2010 avem Topps in Bundesliga asta dupa ce cei de la Panini au mai pierdut o licenta. Albumul contine 423 de stickere. La inceput avem 3 stickere: 1 logo-ul Bundesliga, 1 trofeul Bundesliga si 1 mingea oficiala pe pagina urmatoare avem un sticker de la Sky Sports.

Pentru fiecare echipa avem 21 de stickere grupate astfel: 1 emblema, 1 format mare echipa, 1 format mare vedeta echipei si 18 jucatori. La mijlocul albumului regasim o sectiune cu echipamentele echipelor de acasa si din deplasare, un grupa de 5 stickere in care Diego de la Wolfsburg ne invata anumite scheme. Mai departe avem un grupa de 18 stickere format mare, cate unu de la fiecare echipa cu debutantii din Bundesliga din sezonul asta si mari sperante cum ar fi Mario Gotze (Borussia Dortmund), Thomas Muller (Bayern Munchen) sau Joel Matip (Schalke 04).

In album il regasim pe Ciprian Marica la VfB Stuttgart. Un album frumos, care este editie cu autograf asa cum ne-am obisnuit de la Topps, cu multe vedete mondiale printre care il remarcam si pe Raul Gonzales la Schalke 04.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s